17:00

Skogsbo/Avesta IF U

Referat: Horndals IF - Skogsbo/Avesta IF U

HIF - SAIF U 3-0 (2-0)

Skön avslutning innan sommaruppehållet då Horndal tog en rättvis seger mot SAIF och säkrade 3 pinnar. Backlinjen var idag klockren och det var tydligt och bestämt hur vi klev in i situationerna. Det blev aldrig riktigt farligt för motståndarna, förutom i början av matchen då Tobbe hade ett par halvfarliga chanser för SAIF. Resten av matchen neutraliserade vi honom och gjorde således SAIF ganska uddlösa. Trots att de fick en hel del hjälp med domaravblåsningar i SAIF:s favör... 1-0 gjorde Erik Andersson redan efter 4 minuters spel, fint placerat utan chans för målvakten. Efter 40 minuters spel gör Peter Krantz 2-0 efter framspelning av Sjössa. Sista målet gjordes efter ett riktigt fint anfall där Erik kommer loss efter en djupledsboll på högerkanten och gör ett fint inlägg till Robert Bjurling som inte gjorde ngt misstag. Härligt kämpat killar! Ännu en gång får vi poängtera att vi har många spelare borta (8 st idag). Kul att se att alla tar för sig och visar att man vill vara med och tampas om en plats!